Benefietconcert voor Syrië

Donderdag 20 november 2014 is het precies 25 jaar geleden dat het Internationale Verdrag voor de Rechten van het Kind is ondertekend. Ter gelegenheid hiervan organiseert Stichting WereldWijd voor Kinderen een benefietconcert in de St. Bavokerk te Haarlem van 19.30 tot 22.00. De opbrengst van dit benefietconcert zal o.a. gaan naar Solar for Syria. Dus koop nu gauw je kaartje via http://www.podiumplein.nl/artiesten/wereldwijd-voor-kinderen/voorstellingen/benefietconcert en steun kinderen in Syrië!

 

Klik hier voor meer informatie over het concert

 

Donderdag 20 november 2014 is het precies 25 jaar geleden dat het Internationale Verdrag voor de Rechten van het Kind is ondertekend. Ter gelegenheid hiervan organiseert Stichting WereldWijd voor Kinderen een benefietconcert in de St. Bavokerk te Haarlem van 19.30 tot 22.00. De opbrengst van dit benefietconcert zal o.a. gaan naar Solar for Syria. Dus koop nu gauw je kaartje via http://www.podiumplein.nl/artiesten/wereldwijd-voor-kinderen/voorstellingen/benefietconcert en steun kinderen in Syrië!

 

Klik hier voor meer informatie over het concert