Vacature: Ervaren Campaigner GESLOTEN

Off-Grid Solutions B.V. (Haarlem) is een social entreprise en de producent van de WakaWaka Light en de WakaWaka Power (www.staging.staging.waka-waka.com). Samen met de WakaWaka Foundation (www.wakawakafoundation.org) heeft ze zich als doel gesteld om de 1,5 miljard mensen die off-grid leven te voorzien van high tech solar solutions. Eind 2013 lanceren we samen met een internationale noodhulporganisatie een online ‘buy one, give one’ campagne om WakaWaka’s naar Syrische vluchtelingen te krijgen.

Voor deze campagne zijn we op zoek naar een online campaigner / marketeer met ervaring in online verkoop, social media, PR en copy writing. De campagne zal  innovatief en vernieuwend zijn op vele fronten en daarom zoeken we kandidaten die creatief, out-of-the-box denken en kunnen werken vanuit een business/commerciele invalshoek als vanuit goede doel/fundraising-perspectief. Het is essentieel dat jij je het WakaWaka gevoel snel eigen te maken en die in elke mail, alinea, tweet of post kan vertalen. Je moet je prettig voelen in een jonge, dynamische en afwisselende omgeving met wisselende werktijden en een hoog tempo. 

Voor meer info, klik hier